torstai 22. syyskuuta 2011

Aloittelevan legacyhullun unelma; tai sitten ei.

Ensiksi minä, Furney, pahoittelen niistä roskasivuista jotka pulpahtivat maailmaan Threan nimellä ja kuolivat pois, sillä Vuodatus ei antanut minun tallentaa niitä. Joten ajattelin aloittaa uudetaan puhtaalta pöydältä eli Blogspotista. Ajattelin lisäillä tänne useampia tarinoita, sillä minulla on muutama valmiiksi kuvattu osa, mutta en ole siltikään saanut päähäni uutta ideaa, ns. pääaihetta. Joten sitä odotellessa, teitä ehkä kiinnostaa (vai liekö teitä vain sinä, en tiedä) lukaista näitä kehnommanpuoleisia (mutta älä pakene, hei, koska kyllä tämä tästä vielä lutviutuu!) tekeleitä, jotka teen kirjoituksenkaipuuseeni. Hetkinen. Olen paljastanut liikaa. Shh. Ette kuulleet mitään. Tiedätte vain sen, että tahdotte päästä jo lukemaan!

P.S. En selittele, mutta läppärini ei ota kaikkia isoja kirjaimia ihan hipaisusta, joten täältä saattaa löytyä vaikka mitä krijotusvirhetä. (Etenkin niitä iso alkukirjain-virheitä.) Joten anteeksi ja muistakaa kommentoida, vaikka haukkukaa lyttyyn. Mutta mieluummin ei. Kritiikki ja rakastavat pikselipusut saavat minut hyppelemään riemusta. Olkaa kiltisti!

Muoks. unohdin sanoa siis, niille jotka eivät tiedä mikä legacy on, se on Sims-pelillä (tässä tapauksessa Sims 3) tehty ns. tarina, jonka ohjeet löytyvät.. Vaikka mistä. Kuitenkin. En ihan niponuukasti sääntöjä noudattele, pakko myöntää että ihan vahingossa saattavat sormet lipsahtaa Cntrl-Shift-C --> Testingcheatsenabled true --> Kaikki tyytyväisiksi, mutta vain hätätapauksessa! Seli seli lässyn lässyn, mutta silti. Enkä laske pisteitä. Mutta kymmenenteen sukupolveen tähdätään.

1 kommentti:

  1. Ai niin, suurin osa näistä vanhoista perheistä on jo poistettu, mutta sitä kuvamateriaalia on turhaa niin paljon eikä viitsi niitä "muistoja" poistaakaan, että olisi kiva tunkea ne tänne nettiin "säilöön". Kuvien kanssa on ongelmia, joku enkeli auttamaan?

    VastaaPoista