lauantai 22. lokakuuta 2011

Uusi ulkoasu

En osaa oikein käyttää tätä bloggeria, mutta onnistuin keplottelemaan tänne tuollaisen suloisen valmisulkan johon tungin tuon itse tekemäni.. no kuvan. Itse tykkäsin tuosta kuvasta, vaikkei mikään mestariteos olekaan, se on vähän synkkä ja mystinen, yksisarvisia ja vihreitä kaunokaisia ;) Tai oikeastaan tuo neito on sama, teininä ja nuorena aikuisena. Tykkäsin tyttelistä niin paljon, että piti ottaa monta kuvaa :D Ja tuo kuva on ihan liian synkkä tuohon taustaan!
Mutta ylläri ylläri, kuva oli liian iso tekstilootaan! Aloitin uutta, mutta samaan "nerokkuuteen" en pinkinsävyisellä ulkoasulla päässyt, siihen kun ei nuo varjoiset yksisarviskuvat sopineet. Tennispalloa heittävä mies, kauniin alientytön kasvokuva ja hevosen peräpää oli jotenkin... väärin? Sitäpaitsi sen hevosen selässä oli tuo yksisarvisnainen pelkässä aamutakissa ja kissanpentutohveleissa.
Tyytykää siihen. Pyrin että saisin vaikka yhden ainoan kommentin joltakin ulkopuoliselta... No jaa.
Oletteko (pitäisi yhäkin puhua yksikössä) muuten huomanneet, että opin käyttämään bloggerin editoria ja sain tuollaiset "mitä mieltä" lootat tuonne alas! Vaihtoehtoina Hih!, Älä jaksa ja Peruskauraa. Toivon ettei keskimmäistä jouduta liiemmin käyttämään, ja tuo viimeinenkin särähtää korvaan.

Kuulemisiin! Jos luet tämän, ole rakas ja kommentoi! Jos et pitänyt sivuista, niin älä luovuta vaan käväise uudelleen joskus, sillä olen päättänyt että joskus vielä onnistun saamaan aikaan kivan, tavallisen tarinan jota on mukava lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti