tiistai 22. marraskuuta 2011

The Furney News

Nothing new under sun! Tai jotain. en oo koskaan ollut erityisen hyvä tässä ;) No joo, oli mulla asiaakin. Siis ei ollut. Mutta vähäsen kuvia.

 Harrastan "näköisperheiden" luomista simsissä, ja tässä kuvassa on James Potter (tiedätte kai, Harry Potterista), taustalla Lily ja oikealla... Siriuksen käsi.
 Sirius Musta, yksi suosikkihahmoistani koko kirjassa. (Tai siis kirjasarjassa.) Tämä tallennus itse asiassa alkoi kun loin Siriuksen perheen ja Kalmanhanaukion (you know, Regulus, Orion ja Walburga) ja muutin sitten Siriuksen Jamesin luo (kuten hän kirjassakin muutti). Tiedän olen fanaatikko!
 Tässä taas Salarion, joka on suosikkisimejäni! Se vain on niin kaunis että siitä pitää ottaa paljon kuvia! Jopa niin kaunis, etten meinannut kyetä valitsemaan sille hiuksia tai vaatteita, sillä kaikki tuntuivat hiipuvan tuon kalpean ihon, mustien hiusten ja utuisten sinisten silmien, kauniiden huulien rinnalla... Rauhoitu. Hengitä syvään. Äidin ylpeyttä, ehe?
 Turha kuva mutta niin kaunis asu! Niin armaan. Ei kun varmaan (o-.-o)I
 Lisäksi minulla on historia-addiktio (ei siis mikään ooh sen sodan voitti Saksa Neuvostoliito hyökättyä sinne ja sinne, vaan yksilöiden historia. Okei.) joten tein tällaisen intiaanipojan (älä kysy nimeä, se on liian vaikea ja sitä paitsi historiallisesti epäuskottava), joka asui pienessä uudisraivaajamökissä korvessa. Hän menee ostamaan hevosta kaupunkiin, jossa hän tapaa vanhemman naisen, joka lähtee. Hän seuraa naista piitkäään, mutta hukkaa tämän ja vaipuu epätoivoon. (Minä tässä vaiheessa= eiiii se meni, mistä uusi, kaikki on rumia!) Mutta pian hän löytää saman naisen sattumalta kävelemästä kadulta, he rakastuvat ja muuttavat lopulta yhteen. Nainen odottaa tämän intiaanin lasta. Ja siitä tarina on vielä auki.
Ja en voi olla laittamatta outoja kuvia.

2 kommenttia:

  1. Hei, mistä noi Siriuksen hiukset :3 ?
    Kiva blogi muutenki ja niii.




    mun (: > vammasimsblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Heeeeiii toivottavasti et oo lopettanu bloggaamista! Tajusin nyt vasta tulla tänne ku Firqujen kommenteista klikkasin teikäläisen profiiliin ja sitä kautta blogiin.

    Siulla on kiva blogi. Ihanan rentoa, ja tykkään tosi paljon tosta siun kirjotustavasta. Meinaan, tykkään itekii aina säätää kaikkee hämärää ja on aina hauska lukee ku joku muukii tekee niin :D Eikumitä..? Siis tätä just tarkotan, paasaan aina kaikkee ja sit en lopulta ite ees tajuu et wtf oikeen kirjotankaan :D

    Olis mukava lukee lisääkii. Tuntuu, et hirveen moni simsblogi on nykyään tyrehtyny ihan kokonaan ja vaan muutama kirjottelee ylipäätään enää. Tarinoitahan löytyy, mut ite tykkään lukee simsblogeja ku nää on niin aivot narikkaan -puuhaa, ja rakastan simien kasvatusta etc. mut jos ei ite just sillä hetkellä nappaa pelaaminen ni on kiva lueskella muitten juttuja ja katella kuvia.

    Mut joo. Toivottavasti siusta ja siun simeistä kuulis vielä lisää :)

    Nii ja vieläkö tartteet apua kuvien kanssa? Voin myös auttaa ulkoasun kanssa jos tuntuu siltä et tartteis neuvoja :)


    -Aada (tai MCRmadness)

    VastaaPoista